Om Länghemskök

Vi är ett familjeägt företag som grundades 1951 och sedan dess har vi tillverkat färdigmonterade köksskåp för den svenska marknaden.

Grundat 1951 - Erfarenhet och tradition

Se filmen om Länghemskök

Vi är ett familjeägt företag som grundades 1951 och sedan dess har vi tillverkat färdigmonterade köksskåp för den svenska marknaden. Mycket har naturligtvis hänt sedan dess men verksamhetens kärna är oförändrad. Under åren har vi samlat på oss erfarenhet och kunnande som kommer dig som kund till del.

När du ringer eller besöker oss får du direkt prata med någon som kan svara på just dina frågor. I Länghem och Västerås finns våra egna butiker, utöver det har vi ett stort antal duktiga återförsäljare runt om i södra Sverige som gärna hjälper er att förverkliga era köksdrömmar.

Länghemskök är

Hållbart

-med ansvar hela vägen

Länghem är en liten del av en större värld, och den världen vill vi ta ansvar för. Därför arbetar vi aktivt med miljöfrågor och vill minimera vår negativa påverkan. Eftersom vi använder eltruckar och värmer lokalerna med eget spillmateral är vi helt fossilbränslefria. Elen kommer från förnybara källor.
Spånskivorna i våra skåpsstommar är tillverkade i Norden av nordisk träråvara. Färgrester och lösningsmedel tas om hand i egen återvinningsanläggning.

Våra material är noga utvalda efter funktion och kvalitet. Ett kök från Länghem ska hålla länge, det är bra både för dig och för miljön.

Länghemskök är

Effektivt

- från idé till färdigt kök

Vi är ett relativt litet företag med drygt 20 medarbetare som med hjälp av en modern maskinpark producerar kök efter beställning. Ledtiderna är korta och beslutsvägarna likaså.

Från första kontakt till färdigt kök är vi en effektiv partner som har kundens bästa i åtanke!

Länghemskök är

Flexibelt

-  i design och funktionalitet

Vårt breda sortiment med mängder av unika skåpsmoduler och luckmodeller gör att alla kök blir unika. Vi erbjuder flera olika träslag, diverse olika material och valfri färgsättning. All produktion sker mot kundorder så Ditt kök specialtillverkas just för Dig! Vi strävar alltid efter att ligga i framkant med funktioner och skåpen inreds med högkvalitativa lådor, karuseller och utdrag som garanterar att Ditt kök förblir modernt i många år.
I produktutbudet finns allt från traditionella lantkök till de mer avskalade, handtagslösa köken med antingen infällda grepp eller ”Push to Open”.

Hos oss och våra återförsäljare får du tips och råd, från idé till montage och vi är aldrig mer än ett samtal bort.

Länghemskök

Tillsammans

- med Dig, för Dig

Hos oss är varje kund lika viktig och vi bygger relationer med såväl privatpersoner som stora byggvaruhus. Med vårt personliga engagemang får Du som kund hög servicegrad och ett kök som är byggt efter just Dina tankar och idéer.

Tillsammans med våra leverantörer arbetar vi dagligen för att utveckla och förbättra produkter för att alltid kunna erbjuda det som efterfrågas på marknaden. Alltid med kvalitet och hållbarhet i fokus!